Hírek

 

KÉMÉNYSEPRŐ KERESTETIK!

 

0 kemenysepro

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központja - mint Kéményseprő ipari Szerv - a vármegyék településein élők munkavállalási lehetőségeinek bővítéséhez kíván hozzájárulni, ezért 2023. április hónaptól egy nagyszabású, a kéményseprő hivatást népszerűsítő munkaerő felvételi kampányba  kezd.

 

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának Pest Vármegye polgármesterihez eljuttatott tájékoztatója szerint, hosszú távon is megbízható, tervezhető jövőképpel rendelkező munkalehetőséget tud biztosítani - akár olyanoknak is - akik nem rendelkeznek jelenleg semmiféle szakmai végzettséggel, de dolgozni szeretnének. 


A fenti szervezet Pest Vármegyei polgármestereihez  eljuttatott álláshirdetésével kapcsolatban az alábbi hivatalos tájékoztatókat bocsátotta ki, melyeket az alábbi linkelt szövegekre kattintva olvashat el: 

Polgármesteri megkeresés álláslehetőség kapcsán

Álláshirdetési plakát

Hirdetés álláslehetőségről

 

Az álláslehetőségekről bővebb információk a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ honlapján a "Szakmai tájékoztatók - Álláshirdetés" menüpont alatt is közzétételre kerültek az alábbi linken: https://gek.katasztrofavedelem.hu/32352/allashirdetes

 kemenysepro.jpg

 

A kéményseprő ipari tevékenységről bővebb információt az alábbi linkeken talál a témakörben:

https://kemenysepres.katasztrofavedelem.hu/

https://www.katasztrofavedelem.hu/206/kemenysepres

 

 

Budakeszi Polgármesteri Hivatal, 

2092 Budakeszi, Fő utca 179  

+36 (23) 535-710/107  

kozbiztonsag@budakeszi.hu

Adatvédelmi tisztviselő:

Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)

©2024 Budakörnyéki Közterület-felügyelet. Minden jog fenntartva!

Keresés