Hírek

nyul3

 

Húsvéti közlekedésbiztonsági nap Herceghalmon

A Budakörnyéki Közterület-felügyelet munkatársa 2018. március 29-én délután Herceghalmon részt vett a Biatorbágyi Polgárőrség és Önkéntes Tűzoltó Egyesület által szervezett „Húsvéti Közlekedésbiztonsági Nap” lebonyolításában. A közvetlenül Húsvét előtt időzített közlekedésbiztonsági napot Herceghalom Község Önkormányzata 75 db ajándék csokinyuszival támogatta.

 

Nyul

 

Az akció alapelgondolása szerint azok az autósok, akik szabályosan közlekednek csokinyuszit kapnak, a szabálytalankodók, pedig figyelmeztetést. A herceghalmi közös akcióban a közterület-felügyelők és a polgárőrök - két helyszínen - a Gesztenyés úton az óvoda előtt, valamint az Ördöglovas lejtő közepén várták az autósokat. Az út szélén álló polgárőrt és közterület-felügyelőt először nem nézték jó szemmel a gépjármű vezetők, de amikor megtudták, hogy miért kellett megállni, mindenki elmosolyodott és örült a kis ajándéknak. Az ellenőrzés pozitív eredménnyel zárult: az ajándék csokinyulak elfogytak! Azaz kevesen távoztak figyelmeztetéssel ajándék csokinyúl nélkül.

nyul1

A szervezők a fent leírt kis akcióval hívták fel az autósok figyelmét arra, hogy az úton mindig első - legfőbb dolog - a biztonság és a biztonságos közlekedés. Az úton járművel vagy gyalog közlekedve mindig fontos odafigyelni (és nemcsak az ünnepek közeledtével) arra, hogy a KRESZ szabályai szerint közlekedjünk vigyázva magunkra, másokra.

nyul2

nyul4

 

 

Budakeszi Polgármesteri Hivatal, 

2092 Budakeszi, Fő utca 179  

+36 (23) 535-710/107  

kozbiztonsag@budakeszi.hu

Adatvédelmi tisztviselő:

Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)

©2024 Budakörnyéki Közterület-felügyelet. Minden jog fenntartva!

Keresés